Specialfeder
Gæringssamlinger bliver stærkere og mere nøjagtige
med DanRigl's specialfeder


Gæringssamlinger er en vital del af et møbel. Den mindste slinger i valsen kan underminere kundens oplevelse af kvaliteten, men heldigvis behøver De ikke løbe nogen risiko.

Den sikre løsning er DanRigl's specialfeder i træ. Gæringssamlingerne får maksimal styrke, fordi federen ekspanderer og låser sig fast. Det er limens fugtighed, som får federen til at udvide sig, når den trykkes ned i noten.

Samtidig sørger federen for, at limen fordeles jævnt over hele dens bredde. Det skyldes, at federen har skråtstillede spor på begge sider, som limen kan bevæge sig i.

Med til at give stærkere gæringssamlinger er også, at federen kommer så langt frem mod forkanten som muligt. Den er nemlig tilspidset i begge ender. Og når samlingerne desuden bliver mere nøjagtige, sker det i kraft af, at der er 2 noter.

Effektivitet...
Hurtigere og mere effektiv produktion

Tidligere gik der ofte 8-9 minutter, før en samling var tilstrækkelig hærdet, Med DanRigl specialfederen er et møbel klar til at gå videre i produktionsprocessen efter blot 2 minutter. Det er en forøgelse af effektiviteten, der taler for sig selv.